04 [FEB 15] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 04 februarie 2015

Ce nenorociri a mai făcut flăcăul care a rupt cu maşina un stâlp lângă Fabrica de bere

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1620 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Protagonistul unui accident spectaculos produs în noaptea de vineri spre sîmbătă în zona fabricii de bere, soldat cu o maşină şifonată şi un dosar penal pentru şofer, şi-a forţat norocul şi la cîteva ore după eveniment a urcat iar la volan. Aventura i-a adus un nou dosar penal, la doar cîteva ore după ce poliţiştii rutieri îl sancţionaseră pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de vineri spre sîmbătă, în zona Fabricii de Bere, pe strada Transilvaniei, un tînăr buzoian a intrat cu maşina într-un stîlp aflat pe marginea carosabilului. În urma testărilor cu etilotestul, poliţiştii au stabilit că şoferul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Grav este faptul că buzoianul avea permisul suspendat tocmai pentru că la începutul lunii ianuarie fusese prins băut la volan. Din fericire în urma accidentului nici o persoană nu a fost rănită. În urma testării cu etilotestul s-a stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, şoferul a fost transportat şi la Spitalul Judeţean unde i s-au prelevat probe pentru stabilirea alcoolemiei.  În urma verificărilor efectuate de poliţişti în baza de date a rezultat că tînărul avea permisul suspendat pentru 90 de zile după ce a fost descoperit sub influenţa băuturilor alcoolice. 


Cum era şi normal, şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru că a condus băut şi pentru că s-a urcat la volan deşi avea permisul suspendat. Asta nu l-a împiedicat pe tînăr, ca după numai cîteva ore, după ce s-a trezit din beţie, ce-i drept să mai dea o tură cu maşina…tot fără permis, desigur. Plimbarea i-a fost întreruptă de poliţiştii de la Rutier care l-au tras pe dreapta, ocazie cu care i-au mai făcut un dosar penal pentru conducere fără permis. 

 Etichete: accidentului |  Fabrica |  Fabrica |  flăcăul |  făcut |  lângă |  maşina |  nenorociri |  stâlp
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU