05 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 05 august 2019

Ce i-ar fi provocat moartea lui Theodoru Morariu, fiul fostului lider PNȚCD Buzău

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3709 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


Fiul fostului lider deputat PNȚCD de Buzău, Teodor Morariu, ar fi murit în urma unui șoc anafilactic. Așa susțin surse din anturajul familiei
.
Medicii legiști au efectuat luni necropsia, la finalul căreia au stabilit că decesul lui Theodoru Morariu de doar 36 de ani, ar fi survenit unui stop cardio respirator. Se pare că inima tânărului ar fi cedat din cauza unui șoc anafilactic, fără a se ști însă, la acest moment, ce i-a  provocat acest șoc.
Theodoru Morariu de 36 de ani, fiul fostului politician Teodor Morariu, a fost găsit, fără viață, sâmbătă, în locuința sa din București.
Părinții s-au sesizat că trecuse ceva timp de când Theodoru nu le-a mai răspuns la telefon. La câteva ore distanță, trupul fără viață al acestuia a fost descoperit în locuința din București a acestuia. Pompierii au spart ușa de acces, dar cadrele medicale chemate la fața locului nu au mai putut interveni. Decesul se instalase de mai mult timp.
Întreaga comunitate din Râmnicu Sărat, acolo unde locuiește familia fostului lider PNȚCD și deputat de Buzău, Teodor Morariu, este șocată de modul în care tânărul de 36 de ani a sfârșit, atât de brusc.
Funeraliile au fost programate miercuri, iar până atunci, sicriul cu trupul neînsuflețit se va afla la capela bisericii de pe strada Constantin Brâncoveanu din Râmnicu Sărat.
Tatăl tânărului este cunoscut pentru activitatea politică intensă din anii 90. Teodor Morariu a condus filiala județeană a PNȚCD până la dispariția acestei formațiuni, iar apoi al Convenței Democratice, a fost deputat, iar după ce s-a retras din viața politică, în prima parte a anilor 2000, a mers la catedră, fiind și în prezent profesor de Economie la Liceul Agricol din Râmnicu Sărat.
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU