18 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 18 noiembrie 2019

Ce gest minunat au făcut motocicliștii din Buzău FOTO

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 4523 vizualizari 0 comentarii

Comunitatea motocicliștilor din Buzău s-a mobilizat zilele trecute și a făcut un gest minunat, care poate salva vieți.

Reprezentanții clubului B-Zones au strigat adunarea pe facebook iar 12 motocicliști din județ au răspuns ”prezent”. Unii pe vehiculele pe două roți, alții cu mașinile, dar echipați ca la cursele de motociclete, au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine din Buzău și au donat sânge.
Au făcut-o în primul rând pentru un coleg de breaslă, focșăneanul Ion Boldașu, care are nevoie de sânge pentru că urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale complicate, însă și pentru alți semeni pe care viața îi pune la încercare și au nevoie de lichidul vital pentru a  putea răzbi.
”Am mers la centru 12 motocicliști, însă am putut dona doar 11, celălalt luase un tratament și nu i-a permis însă va reveni și va dona și el. Noi mergem să donăm periodic, pentru că știm că e mare nevoie de sânge. Nu mai donasem din vară de când ne-am mobilizat pentru o colegă din Satu Mare care avusese un accident și am zis că e timpul să donăm din nou pentru semenii nostri aflați la nevoie. Cu o simplă donare poți ajuta una sau mai multe persoane. E atât de simplu dar contează atât de mult un asemenea gest”, a declarat pentru șansanews.ro Luis Ispas, președintele clubului B -Zones din Buzău.
Gestul  motocicliștilor din Buzău a fost aplaudat de conducerea Centrului de Transfuzii Sanguine.
Directorul unității, Adriana Crăciun a scris pe facebook: ”A câta oară alături de noi? Astăzi,au donat sânge motociclistii de la B-Zones RC Buzău. Multumim din suflet acestor oameni minunați,care ne-au ajutat de fiecare dată și nu numai cu donarea de sânge. Suntem norocoși să vă avem alături!Felicitări!”.
Motocicliștii din Buzău promit că vor reveni la Centrul de Transfuzii să doneze sânge după Revelion.
 
 

Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU