25 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 25 octombrie 2016

Ce era în portbagajul maşinii implicate în accidentul înfiorător de sîmbătă noaptea

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 1996 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Cercetările ulterioare demarate după accidentul rutier de sîmbătă noapte scot la iveală amănunte halucinante. Ancheta a arătat că în maşina care a distrus un show-room şi o benzinărie, condusă de M.N. din Florica, în vîrstă de 23 de ani, nu se aflau doar 4 persoane ci 5. Cel de-al cincilea pasager nu se afla însă în habitaclu, ci în portbagaj.     

Flăcăul, tot din Florica, au fugit imediat după producerea evenimentului deşi era accidentat destul de grav, pentru că s-a speriat îngrozitor. Ulterior şi acest al 5-lea pasager a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Contabilizat, accidentul a produs în total 5 victime, adică un mort, băiatul de 13 ani, şi 4 răniţi, doi mai grav, între care şi şoferul, care se află internaţi la Spitalul Judeţean, iar doi au părăsit sistemul medical tratîndu-se la domiciliu. 
 
Veneau la Buzău să mănînce o shaorma 
 
Evenimentul de sîmbătă noapte ne arată că a devenit un adevărat fenomen datul cu maşinile de fiţe. Cetăţeanul de 23 de ani provenit dintr-o familie simplă din Florica împreună cu ceilalţi 4 amici s-au distrat cum au putut prin diverse cîrciumi şi-au hotărît să vină la Buzău să mănînce o shaorma într-un loc devenit celebru în Buzău, aflat pe strada Spiru Haret, vizavi de părculeţul de lîngă Casa Albă. De altfel, acolo şi în alte cîteva puncte este locul de întîlnire al unor indivizi inconştienţi de teapa lui M.N. din Florica. Noapte de noapte acolo trec zeci de maşini, unele dintre ele de fiţe, care blocheză adesea circulaţia pentru că „asta înseamnă să fii şmecher de Buzău“.

Hălăduirea, un mod de viaţă

Numeroşi buzoieni au cerut autorităţilor să ia măsuri pentru ca „băieţii de băieţi“, unii dintre ei cu un intelect subdezvoltat, dar cu pretenţii de şmecher, terorizează cu zgomotul făcut pe cei care au ghinionul să locuiască în zonă, iar „democraţia“ actuală se dovedeşte, însă, încă o dată, incapabilă să repună ordinea pe stradă astfel că „buzoianul de tip nou“ mişună noapte de noapte în maşini, unele de lux, altele rable pur şi simplu, transformînd hălăduiala asta în mod de viaţă. Acest tip de exponenţi ai tinerei generaţii au devenit, iată, un pericol de moarte pentru participanţii la trafic, dar şi pentru alţi cetăţeni nevinovaţi care trebuie să le suporte excesele doar pentru că trăiesc „într-o ţară liberă“.Etichete: accidentul |  înfiorător |  implicate |  masinii |  noaptea |  portbagajul |  sîmbătă
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

IONEL
25 octombrie 2016
A haladui nu inseamna a te plimba, ci a locui într-un loc în voie, in liniste. In rest, felicitari pentru articol.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU