08 [DEC 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 08 decembrie 2016

Ce aşteaptă primarul Toma de la Justiţie

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
4 voturi 2357 vizualizari 27 comentarii redactie@focustv.ro

Autorităţile buzoiene aşteaptă motivarea Tribunalului Buzău care a stabilit că peste 300 de poliţişti locali disponibilizaţi în toamnă trebuie menţinuţi în activitate. Chiar dacă au trecut zile bune de cînd Tribunalul Buzău a dat dreptate poliţiştilor locali, pînă în prezent magistraţii nu au publicat motivarea deciziei, aşa că autorităţile locale nu pot face nimic. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a declarat imediat după pronunţarea instanţei că va face recurs, însă cum motivarea instanţei întîrzie, acest lucru etse imposibil. Edilul şef a declarat ieri, că aşteptă din clipă în clipă motivarea, întrucît în lipsa acesteia o bună parte din proiectele municipalităţii sînt blocate. Reamintim, la finele lunii noiembrie, Tribunalul Buzău a decis că cei peste 300 de poliţişti locali disponibilizaţi după ce Curtea de Conturi a stabilit că angajarea acestora nu a avut la bază temei legal, trebuie să-şi păstreze posturile.
 Autorităţile locale nu au fost de acord cu acest lucru iar primul pas pe care l-au făcut a fost trimiterea poliţiştilor locali în concediu de odihnă forţat. Primarul Consatntin Toma a mai spus că la finalul perioadei de concediu de odihnă nu este exclus ca poliţiştii locali să fie trimişi în concediu fără plată, pe motiv că aceştia au rămas fără obiectul muncii.Etichete: aşteaptă |  Justitie |  primarul
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

Pixelu tăcut
08 decembrie 2016
Unde sunt cei care urlau că legea-i lege și trebuie respectată! Păi uite că legea tace. Intr-o speță atât de importantă motivarea ar fi trebuit să fie redactată cel târziu a doua zi de la pronunțarea sentinței. Probabil că judecătorul este #cumsecade# și evident adeptul revoluției tăcute.
Cristian
08 decembrie 2016
Toma esti un mare mincinos .Dai oamanii afara ilegal pe motiv ca strangi bani la buget,dar cele 53 de strazi asfaltate pe hartie unde sunt banii?de acolo nu recuperezi? Toma nu ai aceeasi unitate de masura cu toata lumea? Toate astea se vor intoarce impotriva ta...oamenii se prind ca esti cameleon. Nu te mai votez in viata mea si nici psd .
Pixelu avocat
08 decembrie 2016
Am înțeles. Nu mai votezi PSD. Asta nu-i rău. Zic și eu ca moșu Diaconescu de la PNȚ: să nu cumva să luăm 90% din voturi ca să nu iasă vorbe că am furat alegerile. Dar o părere despre faptul că onorata instanță n-a binevoit să redacteze motivarea sentinței nici până în acest moment n-ai? N-ai vrea să afli și tu ce argumente legale are onorata instanță care a admis o cerere de suspendare a unei hotărâri a Consiliului Municipal adică a reprezentanților aleși ai comunității, bașca și faptul că fără motivarea decizie nu se pot face demersuri legale pentru obținerea unei sentințe definitive și irevocabile care să pună capăt acestui conflict? De ce este nevoie de atât de mult timp să se redacteze o motivare? Sau o fi redactată dar nu mai are Judecătoria toner la imprimantă. L-or fi furat pesedeii și p-ăsta, ca pe asfalt.
Rusine
08 decembrie 2016
Inginerul falit,nu ratează nicio ocazie sa jignească judecătorul in mod public. Are impresia ca i se cuvine un tratament preferential? Urat exemplu pentru cum zice ca respecta justiția!
Pixelu sfios
08 decembrie 2016
Ce-i de respectat în faptul că onorata instanță tărăgănează redactarea unei motivări? Sunt frecvente cazurile când se redactează motivări chiar și la un an de la decizie. Este drept, hotărâri definitive și irevocabile. Oare onorata instanță nu jignește cu astfel de practici? Vorba românului: boală lungă, moarte sigură.
Pixelu vagabond
08 decembrie 2016
Ești din același aluat cu seful tau. Bati câmpii !!!
Pixelu liber
08 decembrie 2016
N-ai nimerit-o. Sunt întreprinzător particular adică cum spune românul, patron. N-am șef. Sâc!
Pixelu vagabond
08 decembrie 2016
Matale nu ai priceput! Pe linie de partid,bre! Nu fiți triști!!!
Pixelu fără partid
08 decembrie 2016
Nu sunt membru niciunui partid. Susțin această inițiativă a Consiliului Municipal iar la alegerile parlamentare de duminică votez cu ALDE.
plecat din buzau
08 decembrie 2016
esti tare ! bv domule toma
Tot un PIXEL MAI DESTEP
08 decembrie 2016
PENTRU PIXELU TACUT motivarea si redactarea hotararii: Cf. art. 264 Cod. proc. civ., Motivarea hotararii se va face in termen de cel mult 30 de zile de la pronuntare. ASTA ASA SA NU MAI VB. CA P....I : (
Pixelu mai prost
08 decembrie 2016
Și ți se pare normal să treacă toate cele 30 zile pentru a redacta 3 rânduri?
Pixelus pentru px prost
08 decembrie 2016
Tu nu înțelegi conotația cuvântului lege ???
Pixelu prostănac
08 decembrie 2016
Ce-mi plac indivizii care mestecă generalisme în special cei cu legea-n gură. La obiect. Și dacă un judecător nu redactează motivația în termenul prevăzut de art. 264 din codul de procedură civilă ce i se întâmplă? Probabil i se iau caii de la bicicletă. Să nu faci un efort și să redactezi o motivație de urgență într-o speță atât de importantă este rea-voință. Ca amuzament. Au trecut 7 luni de la condamnarea lui Dragnea în dosarul referendumul și nici până în prezent nu a primit motivarea ca să poată merge la CEDO.
Adriana
08 decembrie 2016
Toma ești un mare mincinos . Ai datorie la bănci pe persoana fizica de 6 milioane de euro ....Tu distrugi psd .Nu iei 30% pe municipiu .Ai lăsat 300 de salariați pe drumuri în prag de sărbători. TU TE AI gândit la copiii lor? Ai inima de caine .Buzoieni ieșiți la vot ....Fără psd
Pixelu propagandist
08 decembrie 2016
Momentan polițiștii locali sunt în concediu plătit din câte știu. Înțeleg nevoia de propagandă dar nu înțeleg furia împotriva lui Toma. Toma nu candidează la parlamentare.
Da na
09 decembrie 2016
Tu nu pricepi cam multe! Ghicirăți cu cine a venit de mana sa candideze? Cu...Ciolacu...deputatul!
Pixelu nedumerit
09 decembrie 2016
Așa și! Ciolacu ce-are, este extraterestru? Pare om normal, cu toate țiglele pe casă. Nu te obligă nimeni să-l votezi. Ai o grămadă de alte opțiuni.
Da na
09 decembrie 2016
Făceai referire la Toma ca nu candidează acum. Dar candidează cel care l-a promovat pe Toma,inginerul faliment. Nedumeririle!!!
Pixelu edificat
09 decembrie 2016
Făceam pe prostu ca să te simți important.
Da na
10 decembrie 2016
Ramai așa!
Pixelu albastru
12 decembrie 2016
Cine zici că rămâne fazan acum?
Avocat la magistrat
09 decembrie 2016
Se mai respectă ceva în ţara asta ?
Pixelu neutru
09 decembrie 2016
Iote ma ca are si nea Tomita troli...sa moara ciprinel in baie....nea Facalet e dat acum pe penal pentru falsificarea organigramei....care e motivatia?
Pixelu trol
09 decembrie 2016
Ce-ți mai place să arunci cu material nepotrivit! În acest caz sunt trolul lui Tomiță și ca să te oftici și mai tare află că o fac gratis, din convingere. Neam de neamul lui Tomiță nu mai găsește un trol ca mine. Nici măcar nu ne cunoaștem. Unde ai mai pomenit un propagandist neremunerat! Sunt excepția care întărește regula. Na c-am început să mă umflu-n pene!
popescu
09 decembrie 2016
Salariu peste 20 milioane, 2-3 zile libere dupa fiecare serviciu, parasiri de post noaptea si multe multe altele trebuia facut o selectie
Popopescu
09 decembrie 2016
Salariul care il spui matale,doar daca suporți diferenta de la matale. Cat despre selecție,s-a făcut! Lex protecție si ...restul...


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU