06 [AUG 14] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 06 august 2014

Cazul bărbatului rămas fără o mână, în curând și pe masa polițiștilor

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 1549 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Cazul bărbatului rămas fără o mână, în curând și pe masa polițiștilor

Cazul șocant al bărbatului rămas fără o mână, în urma unui accident rutier, și care aduce grave acuzații medicilor de la Spitalul Județean Buzău e departe de a fi lămurit. Subiectul este deja anchetat, la nivel administrativ, în cea mai mare unitate spitalicească din județ, însă, foarte curând ar putea ajunge și în atenția oamenilor legii. Cel puțin așa spun rudele bărbatului, care nu vor să lase lucrurile așa cum sunt și vor să se facă dreptate, iar vinovații să plătească. Familia buzoianului, care se află în continuare internat la Spitalul Universitar din Capitală, a angajat un avocat, care este așteptat la Buzău să depună plângere penală. “Se vor face mai multe demersuri. Prioritar pentru familia Văduva a fost salvarea vieții și a stării psihice a victimei. În următoarele zile vor lua decizia cu privire la acțiunile pe care vor să le înaintăm”, a declarat avocatul Mihaela Angheluș din cadrul Baroului București.

Reprezentanții Spitalului Județean spun însă că medicii au făcut tot ce trebuia făcut în astfel de cazuri. Un semn de întrebare este însă legat de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în ambulanță. Asta pentru că, în timp ce familia spune că bărbatul și-a cărat mâna smulsă în brațe, pe targă, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță susțin că membrul a fost de fapt transportat, până la Spitalul Județean, într-o ladă frigorifică. De aceea, nu este exclus ca anchetele care vor urma să se extindă și la Ambulanță, chiar dacă familia arată acuzator, în primul rând, spre Spitalul Județean Buzău.

Rămâne de văzut cum vor evolua anchetele. Singurul lucru cert, până în acest moment, este că buzoianul a rămas infirm pe viață, iar în locul brațului care putea fi salvat va avea, cel mai probabil, o proteză.Etichete: barbat |  demers |  mana |  plangere |  politie |  socant |  caz
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU