16 [APR 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 16 aprilie 2020

Câți buzoieni sunt în carantină din cauza coronavirusului

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2758 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Ultimele raportări ale autorităților județene arată că la Buzău sunt 475 de persoane în carantină în timp ce 248 sunt izolate la domiciliu. De asemenea, rămân 14 cazuri de infectare cu coronavirus.  În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 344 de polițiști, peste 100 de jandarmi, 134 de polițiști locali și 56 de militari din cadrul MApN. 
În ultimele 24 de ore, peste 100 de jandarmi au fost implicați, la nivel județean, în misiuni pentru aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. În acest context, jandarmii au executat misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona locațiilor de carantină. Totodată, au fost îndeplinite misiuni pentru însoțirea convoaielor/transporturilor de persoane care au fost introduse în carantină și pentru verificarea punerii în aplicare a măsurilor epidemiologice. În urma activităților desfășurate, au fost legitimate 106 persone care erau prezente în spațiul public, fiind aplicate 30 de sancțiuni, valoarea totală a acestora fiind de 48.600 lei.
Având în vedere prevederile Ordonanțelor Militare, structurile și subunitățile IPJ Buzău au efectuat activități de verificare cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, ocazie cu care au fost verificate 525 de persoane. Dintre acestea, 214 au fost identificate că nu respectă interdicțiile privind deplasarea/libera circulație. Au fost aplicate 329 de sancțiuni contravenționale privind nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare, în valoare totală de aproape 500.000 de lei. Etichete: buzoieni |  carantină |  cauza |  coronavirusului
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU