22 [NOV 15] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 22 noiembrie 2015

Cît s-a strîns la concertul rockerilor pentru Cătălin Ilniţchi

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
3 voturi 1290 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro


Cătălin e spre bine
Ultimele veşti, venite dinspre Israel sînt pozitive. Edi Antochi, vocalistul trupei Blue Motors a scris pe pagina de FB că Ilniţchi "a fost operat cu bine şi este sedat, dar stabil. Informaţia are surse si­gure". De asemenea, sînt speranţe că evoluţia pacientului va fi favorabilă, iar medicii israelieni au dat un prognostic mai optimist decît românii care l-au îngrijit pe Cătălin.


Gestul rockerilor bu­zoieni care au organizat un concert caritabil menit să strîngă fonduri pentru fotograful buzoian Cătălin Ilniţchi, victimă a incendiului din club „Colectiv“ şi internat acum într-o clinică specializată din Israel a fost încununat cu succes.

La sfîrşitul concertului susţinut într-un local din apropierea Sălii Sporturilor, susţinut de Jasp, Undercover şi Blue Motors,  s-au strîns potrivit organi­zatorilor 39 de milioane de lei vechi şi 300 de euro. Toate cele trei trupe au cîntat în jur de 45 de minute, sculele, luminile şi locaţia fiind puse la dispoziţe gratuit de organizator. Atmosfera a fost de zile mari în sală, fiind spectatori de toate vîrstele. 

Voiau să intre mai mulţi 

La eveniment, au vrut să participe mult mai multe persoane, dar pentru că regulile ISU au trebuit respectate cu mare stricteţe, în local au fost doar atît cît scrie în autorizaţia de funcţionare. Oricum, se pare că vor contribui cu bani în conturile deschise pe numele lui Ilniţchi, alţi şi alţi buzoieni care nu au putut intra la concert.

Pentru donaţii: 
Neagu Adina Tamara titular cont SWIFT: BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania 
RO25 BTRL EURC RT03 1553 9501 - EUR
RO75 BTRL RONC RT03 1553 9501 - RON
RO29 BTRL USDC RT03 1553 9501 - USDEtichete: concertul |  Cătălin |  Ilniţchi |  pentru |  rockerilor |  strîns
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU