08 [AUG 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 08 august 2014

Carla i-a dat papucii “Prinţului”

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
2 voturi 1967 vizualizari 0 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
Carla i-a dat papucii “Prinţului” Cristea

Povestea de dragoste dintre Adrian Cristea şi buzoianca Carla Dana Oloş a avut zile numărate.

După mai bine de o lună şi jumătate de tandreţuri, Carla a simţit că nu se află lângă omul potrivit şi a ales să pună punct relaţiei cu “Prinţul” printr-un mesaj postat pe pagina sa de socizaliare.  “Orice esec... se poate transforma intr-o lectie de viata! Adio ..dar ramai cu bine!” /“Finalurile fericite... exista doar in basme!”

Reacţia lui Cristea, pare să o fi şocat pe focoasa roşcată: “Ea i-a spus ca nu vrea sa continue relatia, iar replica lui a fost: <<Eu o sa fiu langa tine, fa cum simti tu>>. ", a declarat o sură din anturajul Carlei, pentru CANCAN.ro.

Motivul despărţirii lor încă nu este cert. Se zvoneşte, că “Prinţul” Cristea i-ar fi povestit roşcatei de aventurile sale din trecut, însă în nici un caz de Bianca Drăguşanu. “De multe ori, când era cu Carla, îi povestea despre alte femei din viaţa lui, cu care a avut relaţii. Nu despre Bianca! Despre ea nu i-a zis niciodată nimic. Probabil e unul dintre acei oameni care pot iubi o singură dată în viaţă, iar pentru el acea persoană a fost Bianca.”, a mai precizat aceeaşi sursă pentru CANCAN.ro.

Carla a încercat să treacă peste toate aceste amintiri ale “Prinţului”, însă şi-a dat seama că nu are niciun rost să se mintă singură, şi a ales să se despartă definitiv de fotbalist.
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU