BREAKING NEWS Buzau
14h 56' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 04 mai 2014

Carambol pe DN2 E85. 3 persoane au fost rănite! VIDEO

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
0 voturi 1687 vizualizari 0 comentarii mihaelavulpe@sansanews.ro
UPDATE [14:56] 04 MAI 2014 › Alţi doi pasageri din maşina condusă de tânărul de 25 de ani din Bacău au ajuns la spital în urma accidentului: o adolescentă de 16 ani şi un tânăr de 28 de ani. Cei doi sunt răniţi uşor, însă au nevoie de îngrijiri medicale. 

UPDATE [12:51] 04 MAI 2014 ›

Din primele verificări se pare că un a autocar care asigura transportul între România-Turcia, condus de un bărbat de 65 de ani, a intrat  în coliziune cu un  autotursim înmatriculat în judeţul Bacău, condus de un  tânăr de 25 de ani, care la randu-i a intrat în coliziune cu un alt automobil tot de Bacău, condus de o tânără de 22 de ani. În urma carambolului, cei doi şoferi şi o pasageră din maşina băcăuanului de 25 de ani, au ajuns la spital. 


Autocarul a fost foarte puţin avariat şi niciun călător nu a fost rănit!


În urmă cu câteva minute a avut loc un accident pe pasarela de pe DN 2 E85, spre Hanul Ţintă, unde 3 maşini au fost implicate. Din primele informaţii ale poliţiştilor ajunşi la faţa locului reiese că accidentul ar fi pornit din cauza primei maşini, care a frânat, iar celelalte două au intrat una în alta. Toate cele 3 maşini aveau aceeaşi direcţie de mers, iar 3 pasageri din primele două maşini au fost răniţi.  

În aceste momente traficul pe pasarelă se desfăşoară cu dificultate, mai ales că ploaia ingreunează cercetările.  

Vom reveni cu amănunte!


Etichete: han |  pasarela |  tinta |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU