03 [DEC 17] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 03 decembrie 2017

Buzoienii scapă de scumpirea gigacaloriei

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
2 voturi 2089 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.roVești bune pentru locuitorii municipiului Buzău: în această iarnă vor scăpa de noi majorări ale preţului căldurii. Primarul Constantin Toma a anunțat că Buzăul va primi și în acest an bani pentru plata subvenției energiei termice. Guvernul va aloca municipiului 18 milioane de lei,  astfel încât prețul plătit de buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire va rămîne 230 de lei pentru fiecare gigacalorie consumată. Diferența pînă la prețul de producție, care ajunge la 430 de lei, va fi suportată prin subvenția acordată de stat.

Buzoienii scapă de scumpirea gigacaloriei. Primarul Constantin Toma a primit vestea că Buzăul se află pe lista municipiilor cărora statul le va acorda subvenție pentru căldură. Deși au trăit cu teama că nu vor avea banii necesari pentru acoperirea prețului integral al gigacaloriei, acum autoritățile buzoiene pot spune cu certitudine că buzoienii vor plăti pentru căldură același preț toată iarna.

Buzăul va primi toată suma de care are nevoie pentru a acoperi cheltuielile estimate pentru gigacaloria consumată în această iarnă atfel încât consumatorii vor achita în continuare doar 230 de lei pentru fiecare gigacalorie , iar diferența până la 430 de lei va fi suportată de Guvern.

 
Etichete: Buzoienii |  gigacaloriei |  scapă |  scumpirea
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU