28 [MAR 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 28 martie 2014

Buzoianca Ionela Dobrică, în grupul care lucrează pentru EURO 2020

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
15 voturi 2368 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Buzoianca Ionela Dobrică, în grupul care lucrează pentru EURO 2020

Peste 6 ani, România ar putea fi gazda unor meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal- Euro 2020. Va fi o concurenţă acerbă pentru desemnarea arenelor pe care vor avea loc partidele oficiale, iar Arena Naţională se numără printre cele 37 de stadioane înscrise de candidaţi.

Buzoianca Ionela Dobrică, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Societăţii Informaţionale, a fost desemnată ca responsabil din partea instituţiei pentru a participa la elaborarea dosarului de candidatură. Un dosar cu care România va încerca să convingă să fie aleasă pentru a fi gazda unor meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020.

 
“Este o onoare pentru mine să mă implic într-un eveniment de interes naţional şi îi mulţumesc domnului ministru Cotovelea că mi-a acordat încrederea pentru a gestiona acest proiect. Îmi doresc să primim un răspuns favorabil din partea UEFA, în septembrie, pentru că organizarea unui asemenea turneu de fotbal va fi un moment de mândrie naţională pentru ţara noastră şi va însemna un nou pas pentru promovarea imaginii României la nivel internaţional. Mai mult decât atât, România poate să obţină beneficii pe termen lung, care vor ţine de investiţii străine, dezvoltarea turismului şi crearea de noi locuri de muncă“ , a declarat Ionela Dobrică, subsecretar de stat la Ministerul pentru Societatea Informaţională.

România concurează cu alte 32 de ţări la organizarea Campionatului European de fotbal din 2020, iar Arena Naţională se numără printre cele 37 de stadioane înscrise, 16 dintre aceastea având o capacitate mai mare decât arena din Bucureşti care are 55 de mii de locuri.

În luna septembrie, UEFA va alege cele 13 oraşe în care va fi organizat Campionatul European de fotbal din 2020.


Etichete:  |  fotbal |  Ionela Dobrica |  stadion |  euro 2020
Voteaza articolul: bun: 8  |  slab: 7   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU