28 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 28 octombrie 2019

Buzoian urmărit internaţional după ce și-a bătut fiica, prins la Ulmeni

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3060 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Un buzoian care era căutat în toată Europa,după ce a fost condamnat în Italia  pentru violență în familie, a fost prins la trei ani de la comiterea faptei, pe raza localității buzoiene Ulmeni.
Zilele trecute, poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, împreună cu poliţişti de la Postul de poliţie comunal Ulmeni au pus în executare mandatul european de arestare emis de Curtea de Apel Ploieşti pe numele unui bărbat de 50 de ani din Ulmeni, urmărit la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Italia.
Poliţiştii l-au depistat pe bărbat pe raza localităţii de domiciliu iar acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Din verificări a rezultat că pe numele bărbatul era emis mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Mai exact, în urmă cu 3 ani, acesta și-a bătut cu bestialitate propria fiică, pentru că nu era de acord cu relația pe care aceasta o avea cu un bărbat. Totul s-a întâmplat în Italia, acolo unde buzoianul locuia la acea vreme cu soția si cu fiica sa. Intre timp, a revenit în țară. Pentru faptele comise împotriva fiicei sale, bărbatul a fost condamnat în Italia și era căutat pentru a-și ispăși pedeapsa.  
Buzoianul urmează a fi extradat către autorităţile judiciare din Italia.
Etichete: Buzoian |  bătut |  fiica |  internaţional |  prins |  Ulmeni |  urmărit
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU