08 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 08 august 2019

Buzoian, tâlhar de mic, arestat după ce a atacat o bătrână

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1677 vizualizari 0 comentarii

Tâlhar de mic. Un adolescent a ajuns după gratii după ce a tâlhărit o bătrână la Grebănu.  
Adolescentul de 17 ani din Podgoria a fost inițial reținut iar miercuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie calificată după ce în noaptea de 4 spre 5 august a atacat o septuagenară din Grebănu.
Individul o cunoștea pe femeia de 72 de ani din Grebănu,  pentru că în urmă cu circa doi ani o ajutase la treburi prin gospodărie. Bănuia așadar că are ceva economii așa că în noaptea de 4 spre 5 august a atacat-o. A intrat pe fereastra pe care bătrâna o lăsase deschisă peste noapte.  Femeia dormea cu televizorul aprins însă s-a trezit la zgomotul produs de intrarea adolescentului în casă, pe fereastră.   Individul nu a ținut cont de nimic, a amenințat-o pe bătrână cu bătaia și chiar cu moartea până când aceasta i-a dat toate economiile pe care le avea în casă, bani păstrați pentru zile negre. Băiatul a fugit în miez de noapte însă a fost găsit ulterior de polițiști, cărora bătrâna le-a dat toate indiciile după tâlhărie.

”Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bănuitul a pătruns prin escaladarea unei ferestre deschise în locuinţa persoanei vătămate – o femeie de 72 de ani din Podgoria. A amenințat-o pe aceasta cu bătaia dar și cu moartea și astfel i-a furat economiile pentru zile negre, respectiv 1900 de lei/
În urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 17 ani, acesta fiind reţinut de poliţişti. ”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

După expirarea perioadei de reținere, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie calificată.


Etichete: batrana |  Grebanu |  minor |  talharie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU