16 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 16 octombrie 2019

Buzoian plecat la muncă în Anglia, ucis de o șoferiță. Rudele cer ajutor pentru a-l aduce acasă

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3729 vizualizari 0 comentarii

Un tânăr de 34 de ani din județul Buzău a murit zilele trecute într-un cumplit accident de circulație produs pe o stradă dintr-un cartier al Londrei. Bărbatul originar din localitatea Boboc se afla pe o motocicletă când  o șoferiță l-a izbit și l-a trântit la pământ. Nu a mai avut nicio șansă la viață.

Buzoianul Valentin Sîmbiteanu,  de 34 de ani, din Boboc plecase în Anglia la muncă pentru a oferi familiei sale un trai mai bun. Lucra la o croitorie și câștiga binișor. În seara fatidică, el se întorcea de la serviciu, pe o motocicletă Kawasaki, când a fost lovit în plin de un autoturism, care ieșea de pe o străduță laterală,  și care se pare că nu i-a acordat prioritate. A fost proiectat pe asfalt și a decedat în doar câteva minute. O șoferiță, cetățean britanic, nu a acordat prioritate, din primele date, provocând astfel nenorocirea.

Pentru cei de acasă, pentru familia lui Valentin Sâmbiteanu, vestea morții a căzut ca o trăsnet. Nici acum, celor apropiați nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Tragedia este cu atât mai mare cu cât bărbatul a sfârșit exact în ziua în care fetița lui a împlinit 12 ani. 
 Acum, rudele buzoianului  se ocupă de repatriere și cer ajutorul semenilor , pentru că ar fi vorba despre niște costuri destul de mari pentru ca sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Valentin să fie adus acasă.
”Și-a pierdut viața fără vina lui într-un accident moto teribil! Prea repede, prea repede! Ajută-ne să-l aducem înapoi acasă! Si-a pierdut viata, fără vina lui, într-un teribil accident de motor! Vă rugăm să ne ajutați să îl aducem acasă!”, este mesajul rudelor lui Valentin, care fac acum demersuri pentru ca bărbatul să fie adus acasă.

În ceea ce privește șoferița care se pare că ar fi provocat accidentul soldat cu moartea buzoianului, aceasta a fost dusă la spital, după tragedie.  Leziunile pe care le-a suferit nu i-au pus viața în pericol. Nu a fost arestată dar, în prezent, Poliția o anchetează.
Ofițerii lucrează încă pentru a stabili circumstanțele complete ale producerii accidentului.
Etichete: Anglia |  Buzoian |  șoferiță |  muncă |  plecat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU