25 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 25 martie 2020

Buzăul, sub COD GALBEN de vânt până vineri

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2673 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Administația Națională de Meteorologie a prelungit până vineri codul galben și portocaliu de viscol, în acest interval  vântul urmând să bată cu o putere de până la 90 de km la oră. Zona montană a județelor Caraș Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj vor fi sub cod portocaliu. Buzăul va fi sub cod galben de vânt puternic. 

Potrivit celor mai recente informări remise de ANM, începând de joi de la ora 10.00 și până vineri la ora 18.00, vor fi sub cod galben de vânt puternic cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei și zona litoralului.  Rafalele vântului vor atinge temporar 55... 70 km/h.

 

Pe de altă parte, începând de joi de la ora 10.00 și până vineri la aceeași zonă va fi cod portocaliu de vânt în zona montană a județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara și Gorj, aici rafalele vântului urmând a fi de  80 până la 10 km/h. Vântul va spulbera zăpada.

Conform ANM, în acest unele intensificări ale vântului, la munte și în sud-est vor mai fi și pe parcursul zilei de vineri, 27 martie.

 Etichete: Buzăul |  GALBEN |  vineri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU