13 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 13 noiembrie 2019

Buzăul se pregătește pentru sărbătorile de iarnă

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 3740 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Moș Crăciun vine cu sacul plin anul acesta în Buzău. zeci de mii de cadouri vor fi împărțite copiilor din întreg județul. De asemenea, se anunță o paradă spectaculoasă de 1 decembrie, vehiculele militare fiind scoase în centrul Buzăului spre a fi admirate de la cei mai mici până la bunici.
Pentru ca toate acestea să poată fi realizate, bugetul acordat de autoritățile județene va fi suplimentat. În ședința de joi a Consiliului Județean Buzău, bugetul pentru sărbătorile de iarnă va fi suplimentat cu 100 de mii de lei. Astfel, în total, 600 de mii de lei vor fi cheltuiți pentru evenimentele de 1 decembrie și sărbătorile de iarnă.  Odată suplimentat bugetul, Moș Crăciun va putea ajunge la 12 mii de copii din tot județul.
Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi și la Primăria Buzău. Miercuri va fi desemnată firma care va asigura iluminatul festiv în oraș. Totodată, primarul Constantin Toma promite un sfârșit de an încărcat de surprize, cu concerte în aer liber, tradiționalul târg de Crăciun și Orășelul Copiilor din Parcul Crâng. Nu va lipsi nici celebrul concert al orchestrei Johann Strauss, devenit deja tradiție la Buzău.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU