05 [APR 20] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 05 aprilie 2020

Buzăul, COD GALBEN de VÂNT PUTERNIC

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2717 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Meteorologii au emis, pentru ziua de duminică, o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului în Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Moldovei şi în estul Olteniei. Avertizarea vizează și județul Buzău  și este valabilă duminică, între orele 8.00 şi 21.00, și în lte judeţe din sudul şi sud-estul ţării.

Astfel, pe parcursul zilei de duminică vântul se va intensifica treptat în Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Moldovei, precum şi în estul Olteniei, iar la rafală se vor atinge viteze cuprinse, în general, între 55 şi 70 de kilometri pe oră.

Intensificări ale vântului vor fi şi în celelalte regiuni, însă pe arii mai restrânse, pentru intervale mai scurte de timp şi în general la viteze mai reduse.

Totodată, vor mai fi unele intensificări ale vântului cu viteze cuprinse în general între 40 şi 50 km/h, în cursul nopţii de duminică spre luni (5/6 aprilie), pe litoral şi pe crestele montane, iar pe parcursul zilei de luni (6 aprilie) şi în regiunile sudice şi sud-vestice.Etichete: Buzăul |  GALBEN |  PUTERNIC
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU