20 [IUN 16] ACTUALITATE Buzau
Luni, 20 iunie 2016

Bonurile cu valoare de 79 de lei din 20 mai, cîştigătoare la Loterie

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 929 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Bonurile fiscale emise în data de 20 mai, cu o valoare de 79 de lei, au fost desemnate cîştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.
La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 mai 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri cîştigătoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al C.N. “Loteria Română” pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
Cererile de revendicare pot fi depuse începînd cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor cîştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.Etichete: Bonurile |  cîştigătoare |  Loterie |  valoare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU