08h 38' ACTUALITATE Buzau
Joi, 27 iunie 2019

Biserica Eroilor, spartă de un pușcăriaș

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1504 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [08:38] 28 IUN 2019 › Hoțul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Biserica Eroilor, spartă de un pușcăriaș

Biserica Eroilor din Buzău a fost spartă în noaptea de miercuri spre joi de un individ de 49 de ani din Brăila, abia eliberat din închisoare prin măsura recursului compensatoriu. Individul a fost închis în trecut pentru furturi din auto și furturi din lăcașuri de cult.

Din primele informații, bărbatul de 49 de ani a mers în noaptea de miercuri spre joi cu intenția clară de a sparge biserica de la Cimitirul Eroilor, situată la ieșire din Buzău spre Ploiești. Odată ajuns acolo, individul s-a folosit de o șurubelniță pentru a sparge ușa lăcașului de cult de unde a reușit să fure o sumă de bani și o  tabletă.
La ieșire, hoțul a fost însă întâmpinat de agentul firmei care asigură paza obiectivului, firmă care și-a trimis angajatul acolo în momentul în care  a fost declanșată alarma silențioasă cu care este dotată biserica.
În momentul în care s-a văzut încolţit, infractorul a aruncat tableta şi banii abia furați din biserică și a fugit printre morminte. În cele din urmă, a fost prins şi imobilizat, apoi dat pe mâna polițiștilor.
Brăileanul a fost încătuşat şi dus  în arestul IPJ Buzău, de aici urmând a fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
Bărbatul care a spart Biserica Eroilor a fost eliberat luna aceasta din puşcărie prin măsura recursului compensatoriu. El  fost închis în trecut pentru furturi din mașină și din alte lăcașuri de cult.Etichete: Braila  |  Buzau |  hot |  biserica eroilor
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU