31 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 31 octombrie 2014

Bilanţul finanţărilor europene la Buzău

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1222 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est a prezentat vineri în cadrul unei conferinţe rezultatele Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Evenimentul a avut loc la Consiliul Judeţean în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale şi a unora dintre beneficiari. Potrivit situaţiei prezentate, la nivelul judeţului Buzău au fost semnate 74 de contracte în valoare de 52,98 milioane de euro. Printre domeniile finanţate cu fonduri europene s-au aflat  sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor, modernizarea drumurilor judeţene, pentru sănătate ori echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.  Noi fonduri europene pot fi accesate şi în următorul exerciţiul financiar 2014-2020.

Fondurile europene au reprezentat o gură de oxigen pentru mai multe unităţi administrativ-teritoriale. De la modernizarea infrastructurii şi până la reabilitarea unităţilor de învăţământ toate au fost posibile cu bani europeni. În plan judeţean, de exemplu s-a reuşit reabilitarea Muzeului Judeţean şi a conacului Marghiloman. Etichete: Buzău |  fonduri |  POR
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU