12 [FEB 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 12 februarie 2019

(VIDEO) BÎGIU, LIBER! CINE L-A AŞTEPTAT LA IEŞIREA DIN PENITENCIAR

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
6 voturi 3800 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, este, din nou, un om liber. Cristi Bîgiu a părăsit Penitenciarul Focșani în această după amiază, în jurul orei 16,30, fiind liberat condiţionat.

La ieşirea din Penitenciar, Cristi Bîgiu a fost aşteptat de fiica sa. De altfel, el a declarat că primul lucru pe care şi l-a dorit odată ce a redevenit un om liber, a fost să îşi ia în braţe fiica. Totodată, Cristi Bîgiu a declarat că în perioada următoare îşi vrea  să petreacă timpul cu familia sa şi că este hotarit să uite cât mai repede anii petrecuţi în spatele gratiilor. 

După o perioadă de mai bine de doi ani petrecută după gratii, Cristi Bîgiu a aflat săptamana trecută de la magistrați că poate părăsi penitenciarul înainte de termen. Cererea fusese formulată de apărătorii fostului președinte al Consiliului Județean Buzău, iar la finele saptamanii trecute a fost admisă de Tribunalul Vrancea. Fostul politician din Buzău a executat o pedeapsă de 5 ani și zece luni închisoare, într-un dosar în care a fost condamnat pentru luare de mită.  Bîgiu se va afla sub permanentă supraveghere pe perioada liberării condiţionate, până la data expirării pedepsei, pe 20 septembrie 2021. 

Video aici:


Voteaza articolul: bun: 6  |  slab: 0   6

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU