BREAKING NEWS Buzau
00h 17' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 19 noiembrie 2014

Beganu REŢINUT pentru 24 de ore alături de alţi 3 suspecţi. Vezi cine a scăpat UPDATE

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
4 voturi 2109 vizualizari 1 comentariu business2b@focustv.ro
UPDATE [00:17] 20 NOV 2014 ›
În jurul orei 24:00 fostul prefect al Buzăului Paul Beganu împreună cu Gheorghe Ceteraş, avocatul Mihail Cosmin Vasile şi inginerul Ion Irimia au fost scoşi din sediul DNA Ploieşti încătuşaţi şi transportaţi sub pază în arestul Poliţiei Câmpina.

Judecătorul Neculae Toader a fost lăsat acasă, procurorii aşteptând încuviinţarea CSM în vederea reţinerii sau arestării, fapt ce s-ar putea produce în cursul zilei de joi, 20 noiembrie.

Tot joi sunt aşteptate anchete în stare de reţinere asupra tuturor, în funcţie de evoluţia acestora, procurorii putând cere arestarea preventivă a suspecţilor.

Fostul prefect Paul Beganu a fost reţinut aseară pentru 24 de ore de procurorii DNA. Aceeaşi măsură preventivă a fost luată şi împotriva altor trei persoane audiate miercuri în dosarul retrocedărilor ilegale: Gheorghe Ceteraş, Ion Irimia şi Mihail Cosmin Vasile. 

Judecătorul Neculae Toader, de la Judecătoria Pătârlagele este singurul care a scăpat deocamdată, în cazul lui fiind nevoie de un aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru luarea unei măsuri preventive. 


Etichete: arest |  ceteras |  retinut |  romsilva |  Beganu |  DNA
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 0   4

Comentarii

petrus
20 noiembrie 2014
BEGANULE MAI AVEAI PUTIN SI RETROCEDAI PLATOUL DACIA ,STADIONUL GLORIA SI GARA BUZAU


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU