BREAKING NEWS Buzau
15h 32' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 05 mai 2020

Bătrână cu COVID-19, luată cu salvarea de la Pneumoftiziologie, transferată la București

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
1 vot 4540 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [15:32] 05 MAI 2020 ›

Potrivit Instituției Prefectului, femeia  a fost confirmată cu coronavirus pe 4 mai. Pacienta s-a prezentat în data de 2 mai 2020 la UPU prezentând tuse și febră. A fost internată în spațiul special amenajat și testată pentru COVID-19. În așteptarea rezultatului, a fost transferată la Secția de Pneumofiziologie. După sosirea rezultatului, pacienta a fost transferată la Spitalul Victor Babeș din București. Direcția de Sănătate Publică a identificat deja doi contacți direcți ai pacientei, acestora le-au fost recoltate probe pentru testarea pentru coronavirus și au fost plasați în izolare la domiciliu. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru stabilirea tuturor contacților.  

 Încă un bolnav infectat cu coronavirus, în județul Buzău, al 43-lea. Este vorba despre o femeie de 68 de ani, care era internată în Secția de Pneumoftiziologie a Spitalului Județean Buzău și care a fost transportată cu ambulanța,   la Spitalul Victor Babeș din București. Transferul de la unitatea medicală buzoiană la cea din Capitală s-a realizat în noaptea de luni spre marți. 


Este cel de-al 43-lea caz de COVID 19 pe care –l înregistrează județul Buzău.


Autoritățile se așteaptă însă ca și alte cazuri să fie confirmate în perioada următoare. Circa 25 de teste au fost prelevate ziua trecută de la cetățeni din cartierele Mihai Viteazu și Poștă, rezultatele fiind așteptate marți sau miercuri. 
Etichete: București |  Bătrână |  COVID |  luată |  Pneumoftiziologie |  salvarea |  transferată
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU