13 [FEB 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 13 februarie 2014

Bătaie soră cu moartea pentru doi lei! Vezi cine a păţit asta!

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
0 voturi 1505 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Bătaie soră cu moartea pentru doi lei!

Un bărbat din Căldărăşti, oraşul Pogoanele s-a trezit în miez de noapte cu hoţii peste el în casă. Cei 3, doi minori din acelaşi sat şi un tânăr din comuna Miloşeşti, judeţul Ialomiţa, obişnuiau să meargă adesea la locuinţa bărbatului, pentru a lua foi de tutun pe care buzoianul le cultiva. Omul le dădea gratis, dar indivizii au bănuit că el se ocupă şi cu comerţul de tutun şi astfel le-a încolţit ideea jafului. În realitate, bărbatul era singur şi trăia doar din pensia de boală, în valoare de 350 de lei.


Tâlhăria a avut loc într-una din nopţile trecute când infractorii au intrat în casă peste bărbat şi i-au cerut bani. Atunci când bătrânul le-a spus că nu are, hoţii nu l-au crezut şi l-au tăbărât, snopindu-l în bătaie. 


La plecare tâlharii au luat un telefon mobil, doi saci cu tutun şi doi lei, singurii bani pe care victima îi mai avea în casă. Bătut crunt, propietarul casei nici nu s-a putut urni să iasă să le ceară vecinilor ajutor. El a fost găsit abia dimineaţă când vecinii au chemat salvarea. Plin de vânătăi şi răni, bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău dar pentru că starea lui s-a agravat a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Starea bărbatului este critică, are mai multe coaste rupte care i-au perforat plămânii şi multiple răni, iar medicii nu pot spune deocamdată dacă bărbatul va supravieţui.

„Cei doi tineri din localitate sunt copii problemă. Minorul de 15 ani, este repetent, a fost înscris în clasa a VII-a, dar nu a mers la şcoală, iar celălalt tânăr de 17 ani, are doar patru clase. Anul trecut cei doi au furat mai multe calculatoare din Şcoala Căldărăşti” a declarat primarul oraşului Pogoanele, Florin Dumitraşcu.


Între timp, doi dintre agresori – cel de 17 ani şi ialomiţeanul de 23 de ani- au fost arestaţi, în timp ce minorul de 15 ani este cercetat în stare de libertate.

 Etichete: Caldarasti |  hoti |  talharie |  batut
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU