24 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Luni, 24 octombrie 2016

Bătaie cruntă între elevi la Colegiul Agricol

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1543 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Pumni şi picioare împărţite astăzi la o şcoală din municipiul Buzău. S-a întîmplat în perimetrul de siguranţă al Colegiului Agricol, acolo unde un elev a fost bătut de un coleg şi fratele acestuia. 
 
Din primele date, totul a pornit după ce un elev al Colegiului Agricol s-a certat cu un coleg de-al său. Tînărul nu a trecut uşor peste acest moment. I-a cerut fratelui mai mare să îl ajute. I-a povestit tînărului de 23 de ani tot ce i s-a întîmplat, iar astăzi a mers la şcoală împreună cu acesta. Dimineaţă, l-au întîlnit imediat pe elevul cu care se certase tînărul, iar de aici pînă la lovituri dure nu a mai fost decît un pas. Cei doi fraţi s-au năpustit asupra celuilalt adolescent şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Mai mult, tînărul de 23 de ani avea asupra sa şi arme albe, cu care l-ar fi lovit pe elev, conform spuselor tînărului agresat. Întregul episod a fost observat şi de alţi elevi ai Colegiului.

 
Conflictul a fost stins abia după ce bătăuşii au fost observaţi de poliţistul local care avea în grijă unitatea de învăţămînt şi care şi-a alertat colegii. Scandalagiii au fost preluaţi şi duşi la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, pentru mai mult cercetări. Şi conducerea unităţii de învăţămînt din care fac parte cei doi elevi ar putea demara o anchetă. Nu este exclus ca tinerii elevi să fie sancţionaţi. 


Etichete: Agricol |  Bataie |  Colegiul |  crunta |  elevi |  intre
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU