09 [MAI 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 09 mai 2018

Bătaia ca în filme din 'Mihai Viteazu' s-a lăsat cu arestări

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2421 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Încăierarea ca-n filme produsă recent în cartierul "Mihai Viteazu" s-a lăsat cu arestări. Doi cetăţeni, unul de 17 ani şi celălalt de 28 de ani din zonă au fost reţinuţi şi apoi arestaţi după ce conflictul în care au fost implicaţi cei doi a degenerat şi s-a soldat cu rănire gravă a unui alt bărbat de 26 de ani care a suferit 9 răni extrem de grave şi zace acum în comă indusă într-un spital din Bucureşti.

Ce spun unii martori

Arestarea celor doi a survenit supă ce anchetatorii au schimbat învadrarea juridică din "vătămare corporală din culpă" în "tentativă de omor". Martorii prezenţi în zonă în momentul altercaţiei care a avut loc vineri spre sîmbătă, noaptea, au povestit că în jurul orei 00:30, Florentin Ioniţă se găsea într-o cîrciumă din cartier, acolo unde a fost acostat de doi cetăţeni de etnie romă care i-au cerut să-i ducă în oraş la un local. Bărbatul a refuzat. Ceilalţi doi au plecat iniţial, însă unul dintre ei s-a întors brusc şi i-a ras o palmă lui Florentin Ioniţă. Ulterior, puştiul de 17 ani l-a lovit cu pumnul pe Ioniţă apoi celălalt bărbat de 28 de ani l-a buşit cu o sticlă în cap. Victima a reuşit să fugă dar a fost ajuns din urmă de agresori care l-au pus la pămînt şi l-au stîlcit în bătaie, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în cap.

Găsit într-o baltă de sînge 

Victima a fost găsită într-o baltă de sînge de către apropiaţi care au chemat o Ambulanţă. Iniţial tînărul a primit primele îngrijiri după care a fost transferat la Bucureşti unde a fost operat pe creier aflîndu-se acum în comă indusă. Agresorii au fost marţi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.Etichete: arestări |  Bătaia |  filme |  lăsat |  Mihai |  Viteazu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU