08 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 08 august 2019

A dat radarul peste cap! Cu ce viteză gonea un șofer la Racovițeni

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1741 vizualizari 0 comentarii

Un băcăuan a dat peste cap radarul polițiștilor de la Buzău. El a fost prins cu 214 km la oră, pe DN 2 E 85, în afara localității Racovițeni.
Bărbatul de 40 de ani se grăbea spre casă, spre Bacău și conducea un bolid scump, când a fost filmat de radar pe șoseaua europeană cu 214 km la oră. Viteza a fost înregistrată în afara localității Racovițeni.
Pus în fața probelor prezentate de polițiștii de la Serviciul Rutier, băcăuanul și-a acceptat greșeala, a încasat amenda și a predat permisul de conducere pentru 90 de zile.
În urma controalelor desfășurate în ultimele 24 de ore, poliţiştii au mai reţinut alte 8 permise de conducere, pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea, pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, dar şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tot în urma testărilor cu aparatele etilotest făcute în trafic de poliţişti, în cazul a doi bărbaţi s-au întocmit dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Dosarele penale au vizat un localnic de 50 de ani din Gălbinaşi, respectiv un bărbat de 52 de ani din Pătârlagele, depistaţi conducând în zona localităţilor de domiciliu cu concentraţii alcoolice de 1,06, respectiv, 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate în trafic în ziua de 07 august, poliţiştii rutieri au consiliat şi au sancţionat contravenţional în situaţiile în care s-a impus şi 29 de pietoni, biciclişti şi căruţaşi care au încălcat regulile de circulaţie.
Etichete: IPJ Buzau  |  radar |  bacauan
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU