05 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 05 iulie 2014

Bacalaureatul a ajuns la final

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1179 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
Bacalaureatul a ajuns la final

După o săptămînă de foc în care au susţinut 3 probe, absolvenţii de liceu pot răsufla uşuraţi: gata cu examenul. Vineri a fost ultima probă, cea la alegere, iar fiecare candidat a optat pentru materia la care s-a simțit cel mai bine pregătit. Geografie, biologie, chimie, istorie, filosofie sau economie, acestea au fost materiile de examen. Iar după ce au scris timp de 3 ore, candidații s-au declarat mulţumiţi de subiecte și fiecare speră acum la o notă cât mai bună.

 

Dacă la primele două probe, 4 candidaţi au fost eliminați din examen, la ultima, nici un candidat nu a mai fost prins în timp ce încerca să copieze. Au existat însă destui absenți. Iar un candidat întârziat a fost nevoit să aștepte și să dea examen mai târziu decât colegii săi, comisia de bacalaureat apelând la un subiect de rezervă.


Geta Burducea, inspector şcolar general adjunct

“Din cei 3.368 de candidaţi înscrişi 135 au absentat, nu am avut niciun elev eliminat, am avut în schimb o solicitare pentru un subiect de rezervă. Este vorba de un candidat care din motive întemeiate a întărziat şi atunci am solicitat aceste subiecte, iar elevul a susţinut examenul la ora 14 “

 

Luni 7 iulie, până la prânz,  absolvenţii de liceu vor afla primele note, iar cei nemulțumiți de rezultat vor avea 4 ore la dispoziție să depună contestaţii.

 

Rezultatele finale ale bacalaureatului vor fi afişate pe 11 iulie.

 Etichete: absolventi |  final |  probe |  rezultate |  bacalaureat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU