21 [IUN 17] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 21 iunie 2017

Azi la C.N.A., Vlad Pufu, anunţ de ultimă oră despre Focus FM

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
7 voturi 3292 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
Azi la C.N.A., Vlad Pufu, anunţ de ultimă oră despre Focus FM

Ziaristul Vlad Pufu, directorul general al trustului de presă Evenimentul Românesc care deţine Focus TV, Focus FM Regional şi Şansa Buzoiană a făcut un anunţ de ultimă oră la şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului.


Portalul de ştiri dedicat zonei mass-media, paginademedia.ro scrie că: 

Postul de radio Focus FM din Buzău, deţinut de fostul director general de la B1 TV, Vlad Pufu, a depus la C.N.A. cereri pentru opt frecvenţe din cele 30 scoase la concurs de Consiliu.

Vlad Pufu este acţionar unic la societatea S.C. Medika Broadcast Channel S.R.L., prin intermediul căreia va deţine staţiile pe care, în cazul în care C.N.A. îi va acorda vreo frecvenţă, le va dezvolta.

Fostul şef adjunct de la B1 TV este acţionar majoritar şi la societatea S.C. Media Grup Production S.R.L., prin care controlează în acest moment postul Focus FM, dar şi postul de televiziune nişat pe domeniul medical Medika TV, pentru care a obţinut licenţa de la C.N.A. în luna aprilie şi postul de televiziune Focus TV.

Vlad Pufu:
"Noi am regîndit strategia acum 5 ani şi l-am regîndit ca pe un post puternic ancorat local şi cred că am creat o stare de spirit prin îmbinarea dintre muzică şi ştiri, pentru că zona de muzică, care vine în completarea ştirilor, este puternic racordată la zona locală, sprijinind şi artiştii locali.

Ne-am orientat pe o zonă uşor tradiţionalistă a muzicii vechi, a şlagărelor vechi, a unor artişti care nu prea au acces pe zona asta de radio. Foarte mulţi artişti am constatat că erau nedifuzaţi şi era o piaţă aproape neatinsă de radio. Am reuşit să ne nişăm astfel încît astăzi am reuşit să obţinem nişte rezultate impresionante.
 
În zona de ştiri mergem pe un format total atipic, noi mergem pe o altă formulă în ceea ce priveşte zona de ştiri. În fiecare judeţ, deşi retransmitem ştiri, avem şi redacţii locale, care produc ştiri şi le îmbinăm cu cele retransmise. Cantitatea de ştiri locale este foarte mare. Nu abordăm ştiri naţionale decît dacă sînt breakingnews-uri."

Aşadar, în curînd, programele Focus FM-Regional ar putea fi ascultate şi la Iaşi, Roman, Călăraşi, Slobozia, Suceava, Slobozia şi Vaslui. 
 
 
Mai multe amănunte AICI.Etichete: anunţ |  despre |  Focus |  ultimă
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 3   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU