BREAKING NEWS Buzau
26 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 26 noiembrie 2019

Avarie la cazanul PT 4 Dorobanți: fără apă caldă și căldură

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3527 vizualizari 0 comentarii

Buzoienii branșați la serviciile Regiei Autonome Municipale au rămas din nou fără căldură și apă caldă din cauza unei avarii apărute la unul dintre  cazanele nou montate la PT 4 Dorobanți.

Directorul Ram, Aurel Gubandru, a declarat pentru șansanews.ro că avaria va fi remediată, probabil, până la începutul săptămânii viitoare. În tot acest timp, oamenii vor sta în frig în case și fără apă caldă. Avaria îi afectează inclusiv pe copiii care merg la școlile și grădinițele ce primesc căldură în sistem centralizat.  ”Problema este că s-a montat ventilatorul, este silențios, dar toate pornirile și opririle cerute de asociațiile de protecție a celor 50 de persoane care sunt afectate de zgomot, care nu există, au determinat avarii la țevile din interiorul cazanului. Constructorul a comandat țevi la fabrica de țevi din Slatina, vor veni vineri iar sâmbătă și duminică se va lucra la montarea acestor țevi, în interiorul cazanului. Deci, până atunci rămâne cum am stabilit: fără căldură și fără apă caldă! Facem eforturi cu cazanul cel mic să dăm la școli, cât de cât, agent termic, dar ajunge așa.... la 40-45 de grade.”, a declarat Aurel  Gubandru.

Iată și comunicatul remis marți dimineață de conducerea RAM:

După cum v-am adus la cunoștintă, în cursul zilei de luni 25.11.2019, la punctul termic PT Dorobanți, s-au executat lucrări de înlocuire a ventilatorului de aer la cazanul CAF 10Gcal, ce au condus la îmbunatățirea semnificativă a nivelului de zgomot la acest amplasament.  Tot în cursul zilei de ieri, s-au efectuat lucrări de remediere a unor defecțiuni ale cazanului CAF 10Gcal. În urma constatărilor și pentru a avea siguranța funcționării la parametrii normali în această iarnă, s-a luat decizia de înlocuire a țevilor cu grad ridicat de uzură, operațiune care va dura până în a doua parte a săptamânii.     Funcționarea celui de-al doilea cazan de 2,75Gcal, va asigura agentul termic pentru instituțiile de învățamânt alimentate de la PT 4.  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem eforturi pentru soluționarea cât mai rapidă a problemei create.”
Etichete: Avarie |  caldă |  cazanul |  căldură |  Dorobanți
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU