04 [APR 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 04 aprilie 2014

Audieri pe bandă rulantă în procesul primarului Boşcodeală!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
4 voturi 1731 vizualizari 1 comentariu business2b@focustv.ro
Cu viteza luminii spre finalizarea procesului. Vezi aici despre ce este vorba!

Magistraţii încearcă să accelereze judecata în procesul de la Judecătoria Braşov în care apare ca inculpat primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală.

 

Dosarul vizează modul în care municipalitatea a acordat finanţări nerambursabile unor cluburi sportive sau a pus la dispoziţia acestora baza sportivă pe care o administra.

 

 

La termenul de ieri au fost audiaţi noi martori pe care i-au propus anchetatorii DNA prin rechizitoriul trimis în instanţă. Următoarea şedinţă va fi una maraton mai ales că vor fi citaţi cei mai mulţi martori de când a început procesul.

 

 

Practic, judecătorul de caz încearcă să finalizeze etapa audierilor, mai ales că primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, prezent în sală la toate şedinţele de judecată, a anunţat că va propune, la rândul său, audierea unor persoane care pot oferi lămuriri.

 

 

Următorul termen în dosar a fost stabilit pe data de 15 mai, la ora 14:00.

 

 

În dosarul „Gloria” înaintat instanţei de DNA, în vara anului trecut, primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală este judecat pentru modul în care a alocat finanţări nerambursabile clubului Gloria sau altor cluburi sportive, ori le-a pus la dispoziţie, gratuit, stadionul şi restul bazei sportive din Crâng.

 

 Etichete: Boscodeala |  dosar |  Gloria |  primar |  proces
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

petrache
07 aprilie 2014
Cel care a scris articolul nu prea a trecut pe la orele de fizica. Mai corect titulul ar suna cu viteza melcului, astfel CB isi descoperea si el vreo boala ascunsa, moda lansata de colegii de partid( multi la numar) avand probleme cu justitia


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU