BREAKING NEWS Buzau
12 [FEB 14] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 12 februarie 2014

Au consumat alcool! Vezi aici ce alcoolemie aveau cei doi tineri!

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
4 voturi 1671 vizualizari 0 comentarii florinzafiu@sansanews.ro
Vezi aici ce alcoolemie aveau cei doi tineri!

Alcoolul i-a condus către moarte. Potrivit unor surse, cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa, la sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea buzoiană Mărăcineni, aveau o îmbibaţie alcoolică de peste 1 g/l.


Şoferul, Nicuşor Vasile în vârstă de 25 de ani, a avut o alcolemie de 1,60 g/l alcool pur în sânge. Şi  prietenul său, Robert Pană, consumase alcool. În urma analizelor s-a stabilit că acesta avea o concentraţie de 1.20-1,25 g/l alcool pur în sânge.


Reamintim, sâmbăta trecută, tinerii fuseseră la o discotecă în comuna Berca şi se întorceau acasă. Maşina era condusă cu viteză de Nicuşor Vasile, iar Robert, prietenul său, se afla în dreapta. Pe imaginea surprinsă de o cameră de supraveghere se observă că impactul s-a produs la o viteză mare.  A fost demarată o anchetă, iar valoarea exactă o va stabili expertiza pe care poliţiştii rutierişti au depus-o deja. 


Astăzi, Nicuşor Vasile a fost înmormântat. Familia, prietenii şi cunoscuţii din satul Focşănei, comuna Vadu Paşii l-au condus pe ultimul drum. Mâine va fi înmormântat şi Robert Pană. 

Etichete: accident |  Nicusor |  Robert |  viteza |  alcool
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU