02 [DEC 16] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 02 decembrie 2016

Atenţie! Două noi giratorii în Buzău

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1889 vizualizari 3 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Două noi sensuri giratorii au apărut în intersecţiile foarte aglomerate ale municipiului Buzău. Ultimul dintre ele a fost amenajat miercuri și în centrul orașului, la intersecția străzii Ostrovului cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

Rondul din balize de plastic este o construcţie provizorie urmînd ca în viitor să fie amenajat unul permanent.

Al doilea rond a apărut la intersectia străzilor din cartierul Micro 3 care devin foarte aglomerate, în anumite perioade ale zilei, mai ales în apropierea Şcolii Nr. 11, a Poliţiei Judeţene, dar şi a marilor centre comerciale. Pentru eliminarea blocajelor pe Chiristigii şi Frăsinet, autorităţile au hotărît să amenajeze un giratoriu la intersecţia celor două artere construit din balize din plastic.


Ca urmare, cei care circulă pe Frăsinet, trebuie să acorde prioritate la intrarea în sensul giratoriu celor care virează dinspre sau către Chiristigii, iar şoferii care circula dinspre Poliţie, vor acorda prioritate doar vehiculelor care vin dinspre hipermarketuri.

Autorităţile studiaza posibilitatea construirii  de sensuri giratorii la intersecţia străzii Transilvaniei cu Nicolae Titulescu şi Oltului unde acum funcţionează semafoare.Etichete: Atentie |  Buzau |  giratorii |  soferi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Largaret de la ROMET și Eticheta Strungu
02 decembrie 2016
TomA, TomA, TomA!!!!!! Votam numai TomA! El ne da papica, circ, mici, sensuri unice, sensuri giratorii , tarabe în centru, mese în talcioc, treceri de pietoni și altele. Toma, ești un zeu, sa moara Cimpanzeu! Toma, ești za best, sa moara Everest! Toma, ești în fata, sa moara Nicu Rata! Toma, ești pa val, sa moara Bucifal! Toma, ești întâiul, sa moara Gioc Lămâiul.
Costel
03 decembrie 2016
Bravo. Ati gandit si sensurile giratorii cum ati gandit si fluidizarea pe strada Pietroasele. Pe str. Frasinet de pe 2 benzi trebuie sa ne inghesuim pe una. da exista o banda care se termina fix in balizele de plastic. In cazul celui de la tribunal un sens unic cu 2 benzi intra in sensul giratoriu pe o singura banda. la ce folos. Toma Nehotaratul face practica in administratie pe banii si nervii nostrii.
anca_V
03 decembrie 2016
neinspirata solutie. nu se impunea infiintarea unui sens giratoriu la tribunal, in primul rind pentru ca nu este spatiul necesar , iar dupa introducerea sensului unic de pe ostrovului circulatia se fluidizase in acest caz se impune si reluarea circulatiei pe ambele sensuri pe ostrovului pe segmentul din partea laterala a tribunalului


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU