20 [AUG 14] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 20 august 2014

Atenţie, radare în cascadă! Vezi unde te pot prinde!

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
0 voturi 1140 vizualizari 0 comentarii florinzafiu@sansanews.ro

Zeci de şoferi au picat în plasa radarelor Poliţiei Rutiere  Buzău pentru că au călcat prea tare pedala de acceleraţie. Au fost opriţi, traşi pe dreapta şi sancţionaţi. Unii dintre conducătorii auto şi-au recunoscut greşeala, alţii s-au plâns de faptul că limita de viteză în localitate este mult prea mică pentru bolizii pe care îi conduc.


Raziile rutieriştilor sunt abia la început, controalele în trafic urmând să se desfăşoare la fel de intens pînă în data de 24 august atunci când se va încheia campania de prevenire a accidentelor de circulaţie „Speed”, program desfăşurat la nivelul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene.
La Buzău, în această dimineaţă, pe DN 2 E85, pe tronsonul Buzău-Râmnicu-Sărat, au fost amplasate 7 radare în cascadă.

Acţiunea poliţiştilor de la Rutieră, va continua până pe 24 august şi are ca scop depistarea şoferilor care nu respectă regimul legal de viteză. Pe şoselele din judeţ, marţi, în cadrul unor acţiuni similare, au fost aplicate 133 de amenzi şi au fost reţinute 3 permise de conducere.Şi în judeţul Vrancea, poliţiştii sunt cu ochii pe vitezomani. De vineri și până duminică, peste 200 de șoferi au fost de poliţiştii vrânceni pentru că au depășit limitele legale de viteză.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU