25 [FEB 13] ACTUALITATE Buzau
Luni, 25 februarie 2013

Atenţie la Facebook!

alte articole de
1 vot 1315 vizualizari 0 comentarii

Reţelele şi site-urile de socializare au devenit adevărate capcane pentru tinerele care cad în plasa traficanţilor de carne vie. 

Racolarea începe cu un banal flirt, dar se transformă într-un coşmar din care victimele ies cu greu şi le bântuie apoi toată viaţa. 

De obicei, traficanţii le promit tinerelor, uşor de abordat pe facebook ori pe site-uri de socializare, o viaţă mai bună, lipsită de griji, ori o familie împlinită. 

În final, povestea frumoasă se dovedeşte a fi una cu un final de coşmar. 

Dar, cum pot face aceşti traficanţi să sucească mintea unei fete. E simplu! Îşi aleg de obicei adolescente, unele de vârstă chiar mică. Şi, dacă fetele mai au şi o viaţă grea, este cu atât mai uşor să le păcălească pentru că le promit o viaţă mai bună, slujbe bine plătite şi, eventual, o căsătorie fericită. 

Tinerele recunosc uneori pericolele şi încearcă să le ocolească, alteori însă nu reuşesc să intuiască intenţiile ascunse. 

În ultimul an, la Buzău, au fost destructurate cel puţin trei reţele de traficanţi de carne vie în plasa cărora au picat 14 tinere, printre care şi o adolescentă de 17 ani. 


Etichete: Buzău |  racolate |  tinere |  Facebook
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU