BREAKING NEWS Buzau
18 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 18 septembrie 2018

(FOTO) ATACATORII DIN DOROBANȚI, SUB CONTROL JUDICIAR

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2390 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Cei patru indivizi reținuți de polițiști în urma atacului de ieri de la pizzeria din Dorobanți, au scăpat de arest. Astăzi, cînd au expirat ordonanțele de reținere în cazul celor 4 bărbați reținuți, aceștia au putut pleca liniștiți acasă.

Ei vor fi cercetați în continuare sub control judiciar și nu au voie să părăsească Buzăul timp de 60 de zile.      
 
Patru tineri, doi în vârstă de 20 de ani, unul de 24 și unul de 25 de ani, sînt implicați în acest caz. Ei sunt acuzați că ieri au provocat distrugeri la o pizzerie din cartierul buzoian Dorobanți, avînd macete, topoare şi bastoane telescopice, cu care l-au rănit pe patronul localului. Înarmați cu arme albe si sprayiuri lacrimogene, indivizii de etnie romă, membrii unui cunoscut clan de interlopi din Buzău, ar fi încercat să pună mîna pe patronul localului.  Rănit ușor la mână, bărbatul s-a refugiat în fast-food, alături de angajații săi. 

Cum nu au reușit să și ducă la bun sfîrșit misiunea, atacatorii au început să lovească în stînga și în dreapta. Au spart vitrinele fast-food-ului, ușile și geamurile, apoi s-au urcat în mașini şi au fugit. Suspecţii au fugit cu două maşini, acestea fiind abandonate în oraş. Poliţiştii au reuşit iniţial să prindă trei dintre indivizi, ulterior fiind descoperiți și ceilalți agresori.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU