06 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 06 ianuarie 2015

Ataca femei în scara blocului. Vezi aici amănunte.

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1038 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
Ataca femei în scara blocului. Vezi aici amănunte.

Un adolescent în vârstă de 14 ani din Buzău a fost prins de poliţişti după ce a tâlhărit două femei în aceeaşi zi. Individul şi-a pândit victimele în scările blocurilor unde acestea locuiesc şi le-a smuls poşetele.

Primul caz a fost semnalat la Poliţie, ieri după amiază de către o femeie din municipiul Buzău, care a precizat că, în urmă cu aproximativ douăzeci de minute, i-a fost smulsă geanta din mână în timp ce se afla în scara blocului de pe Bulevardul N. Bălcescu, în care locuieşte. Imediat după primirea sesizării, în zona indicată au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie care au demarat activităţile de cercetare şi investigare şi au stabilit, la scurt timp, identitatea principalului bănuit – adolescentul în vârstă de 14 ani. 

Pe parcursul cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că adolescentul respectiv ar mai fi comis, în aceeaşi zi, o faptă de acelaşi gen, în dauna unei alte buzoience, în timp ce aceasta se afla în scara blocului în care locuieşte. 
 
Prejudiciul a fost recuperat integral. În conformitate cu prevederile Codului de Procedură Penală, adolescentul, un cunoscut al poliţiştilor, urmează a fi prezentat comisiei de specialitate în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice. Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.
Etichete: amănunte |  Ataca |  blocului |  femei |  scara
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU