24 [APR 13] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 24 aprilie 2013

Arhiepiscopia îşi vinde limuzinele

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
1 vot 1098 vizualizari 1 comentariu danraspopa@sansanews.ro

Vineri, la Centrul Eparhial va fi organizată licitaţia în vederea vânzării a trei autoturisme din parcul auto al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

'Maşinile sunt în perfectă stare de funcţionare, iar cei care doresc să liciteze le vor putea viziona în ziua de mai sus, la adresa menţionată, preţul de pornire fiind de 3000 Euro pentru Dacia Logan, respectiv 2700 Euro pentru Renault Clio. În ceea ce priveşte autoturismul Mercedes Benz, model S320, acesta va avea un preţ special de pornire, în valoare de 50.000 Euro. Maşina are numai 40.000 Km şi este utilată cu toate dotările ce asigură confortul şi securitatea pasagerilor', se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei.

Potrivit conducerii Arhiepiscopiei, banii rezultaţi în urma licitaţiei vor fi folosiţi pentru amenajarea unui aşezământ de asistenţă socială la Mănăstirea Răteşti, care va fi destinat ocrotirii persoanelor vârstnice.


Etichete: maşini |  vânzare |  Arhiepiscopia
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

STOICA NICOLETA
24 aprilie 2013
E GREU SĂ URMEZI PE UN SCAUN EPISCOPAL DUPĂ UN EPIFANIE NOROCEL. DE CÂND A FOST ÎNTRONIZAT CIPRIAN AUZIM DOAR CĂ DĂRÂMĂ, VINDE...SPARGE BANII GĂSIŢI ÎN CONTURILE EPISCOPIEI TURNÂND APĂ ÎN FÂNTÂNA PREOTULUI MILEA...CAM CIUDAT TIPUL. SUB MASCA SMERENIEI SĂ NU FIE DISPERAREA OMULUI CARE A AJUNS ŞEF PESTE O ARHIEPISCOPIE UNDE NUMELE ŞI LUCRAREA EPISCOPULUI EPIFANIE SUNT SCRISE PESTE TOT.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU