03 [MAR 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 03 martie 2020

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ANM! Ce se întâmplă cu vremea

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 3185 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Încă o zi cu vreme foarte caldă, apoi vin ploile iar temperaturile scad la jumătate față de cele de la începutul săptămânii. Meteorologii anunță că vremea va fi capricioasă în următoarele zile, fiind așteptate schimbări bruște de la o zi la alta. 

Un val de ploi va cuprinde întreaga țară fapt pentru care meteorologii au emis o informare de ploi și vânt. Ploile vor începe din vestul țării. De marți seară și până joi dimineață la ora 6.00, la început în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în cele centrale, temporar va ploua și, îndeosebi prin acumulare în zonele deluroase și montane, cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și pe arii restrânse 30...35 l/mp. 

Ploile vor avea și caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice.      La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, iar la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în Carpații Meridionali și de Curbură cu viteze ce vor depăși 50...70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h.  Intensificări temporare ale vântului vor fi miercuri și în sud estul țării. Însă în regiunea noastră vremea va fi frumoasă și caldă și mâine când temperaturile maxime vor urca din nou până la 20 de grade. 

De miercuri noapte va începe să plouă temporar și în sud-estul țării. Iar de joi, vremea se va răci brusc, fiind așteptate temperaturi maxime sub 15 grade.

  Etichete: Anunț |  întâmplă |  ULTIMĂ |  vremea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU