03 [NOV 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 03 noiembrie 2016

Anchetă guvernamentală după scandalul monstru de la `Protecţia Copilului`

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 1696 vizualizari 3 comentarii

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului a descins la Buzău în urma scandalului iscat după ce conducerea instituţiei a decăzut din drepturi părinţii a 65 de copii cu nevoi speciale.

Oficiali din cadrul ANPC au venit în judeţ unde discută cu reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău pentru a afla motivele care au stat la baza  unei decizii incredibile care a dus la un scandal national. Ulterior, vor fi trase concluziile şi nu este exclus să fie dictate măsuri.

Totul a inceput dupa ce conducerea DGASPC Buzău a luat o decizie naucitoare: în urma unui raport al Curţii de Conturi care indica plăţi ilegale pentru masa şi cazarea unor copii cu nevoi speciale din alte judeţe decît Buzău, unde ei sunt şcolarizaţi, s-a decis ca ei să fie preluaţi în regim de urgenţă,  iar părinţii să fie decăzuţi din drepturi.

Oamenii au aflat de toată această situaţie după ce au primit înştiinţări că trebuie să se prezinte la Tribunal pentru a explica motivele care i au determinat să şi lase copiii în grija statului.   Reacţii pe acest incredibil subiect la jurnalul de la ora 13.00

 

Etichete: Ancheta |  Copilului |  guvernamentala |  monstru |  Protectia |  scandalul
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Adela
03 noiembrie 2016
Daca se pun sefi, presedinti etc....destepti....ce sa ne mai miram....ca e mai mare palaria decat capul.?!!! Sa te trezesti fara copil fara sa faci vreo ilegalitate.... in ce tara traim???? Spanzurati de limba sa simta durerea parintilor.....
gigel
03 noiembrie 2016
65 de miliarde frauda ,diicoot ar trebui sa i aresteze pe loc
Pixelu evaluator
04 noiembrie 2016
Mă Gigele, tu parcă ai lucra la DNA. Stabilești niște prejudicii fantasmagorice. Ceva similar cu prejudiciul lui Voiculescu în dosarul ICA. Pentru trei clădiri dărăpănate și o palmă de pământ DNA a calculat un prejudiciu de 65 milioane euro cam tot atât cât este evaluat castelul Peleș sau castelul Brangelinei din Franța.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU