26 [APR 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 26 aprilie 2018

Anchetă asupra unui presupus pedofil din Dorobanţi

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 7169 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Politistii buzoieni au deschis o ancheta asupra unui tinar de 25 de ani  din Buzau pe care-l cerceteaza pentru acte de natura sexuala asupra  unui minor.Anchetatorii s-au autosesizat in urma unui anunt facut de mama unui copil care a scris ca baiatul ei ar fi fost acostat de un individ in cartierul Dorobanti care  l-ar fi agresat sexual.Femeia a dat si citeva semnalmente ale agresorului dar si amanunte privind adresa la care locuieste acesta din urma.La doua ore dupa postare politistii l-au identificat pe tinar si  l-au dus la ancheta.Dupa primele cercetari catateanul a fost retinut si dus la Spitalul din sapoca pentru efectuarea unei expertize medicale de specialitate.

Miercuri seara Biroul de presa al IPJ Buzau a emis un comunicat de presa in legatura cu acest subiect:,,Astăzi, 25 aprilie 2018, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au autosesizat în urma apariţiei în mediul on-line a unor informaţii privitoare la faptul că un bărbat a acostat pe stradă un minor, căruia i-ar fi adresat solicitări cu caracter sexual. 

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cel în cauză, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Buzău, fiind condus pentru audieri la sediul Poliţiei. 

Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală. 

Persoana în cauză va fi internată într-o unitate spitalicească, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate. 

A fost întocmit dosar penal, în care poliţiştii desfăşoară cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale"

Iata ce a postata mama copilului miercuri intr-un grup de pe Facebook:Fetele care aveţi copii, aveţi grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70, şi o aluniţă în barbă! Sper să-l descoperim şi să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac si fetitele si baietii! Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (...) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva! ” .Barbatul retinut ,miercuri seara ,este kinoterapeut dar,in prezent,nu profeseaza .El nu este cunoscut ca suferind de afectiuni psihice


Etichete: Ancheta |  asupra |  Dorobanti |  pedofil |  presupus
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU