12 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 12 februarie 2018

Amănunte noi din viața criminalului drogat și a victimei sale (FOTO)

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 3822 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
Ana Călinescu

Detalii noi ies la iveală în legătură cu crima de pe strada „Dimitrie Cantemir” , dar și din viața criminalului. Andrei Muscalu, tînărul care și-a ucis unchiul duminică seară, avea probleme serioase de sănătate, confirmate atît de rude, cît și de vecinii săi de pe strada  unde a avut loc crima.  Este vorba de o problemă psihică, care  i s-ar fi declanșat în momentul în care părinții săi au divorțat și l-au lăsat în grija bunicilor. Acesta este și unul dintre motivele în plus pentru care a fost dus fost la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, pentru investigații.

Tînărul a fost crescut de bunici, după ce părinții s-au despărțit. Mama sa, care este sora lui Adrian Mocanu, bărbatul ucis, a obținut custodia copilului după divorț, dar a plecat la București și l-a lăsat în grija părinților săi, care locuiau în aceeași casă în care a avut loc crima. Adrian Muscalu a crescut în casa bunicilor pînă în clasa a noua, cînd mama sa l-a luat la București, unde a urmat liceul. Se pare că acolo a dat de gustul drogurilor, pentru că în momentul în care s-a întors la Buzău era dependent deja.

În casa bunicilor s-a mutat, între timp și unchiul său, Adrian Mocanu, după ce a divorțat de soția sa. În urmă cu trei ani, Adrian Mocanu și-a refăcut viața alături de o femeie pe care a adus-o acasă, pe nume Ana Călinescu. Relația cu nepotul său era din ce în ce mai proastă. Băiatul primea permanent bani și nu puțini, de la mama sa , care și ea și-a refăcut viața și are o poziție bună în București, bani pe care îi cheltuia numai pe droguri. La început a încercat să-l îndrepte, dar văzînd că nu are pe cine, a refuzat să mai aibă de-a face cu el. Îi mai ducea uneori mîncare, cînd îi cerea. De altfel, Andrei Muscalu ieșea pe stradă și le cerea mîncare tuturor vecinilor, care spun că umbla murdar, cu părul lung și neîngrijit și permanent zăpăcit de droguri.

În seara crimei, unchiul său a intrat să-i ducă de mîncare. L-a atacat cu o rangă l-a doborît la pămînt, l-a făcut zob și apoi i-a tăiat gîtul, apoi a atacat-o pe concubina unchiului său care se afla în altă cameră. Femeia s-a luptat cu el, pentru că, deși avea o constituție scheletică și nu era prea înalt, în seara aceea avea forța unui animal sălbatic, cel mai probabil din cauza drogurilor consumate.

Cît s-a întors în camera sa să ia cuțitul cu care și-a ucis unchiul, femeia a reușit să fugă din curte. S-a repezit după ea în curtea vecinilor, care i-au sărit în ajutor și a încercat să o taie, Are cîteva răni provocate de cuțit, dar nu serioase.

Femeia a fost externată astăzi și are nevoie de consiliere psihologică. Întreaga suflare de pe strada Dimitrie Cantemir este în stare de șoc. Nimeni n-ar fi crezut că băiatul pipernicit, care abia se ținea uneori pe picioare și care le cerea mereu de mîncare, va face o asemenea grozăvie.

Apropiații femeii spun că mama criminalului îi spunea mereu fratelui său că fiul său este imprevizibil și că l-ar putea omorî, dar acesta îi răspundea neîncrezător că este un pipernicit pe care l-ar dovedi dintr-o singură palmă. Timpul a demonstrat că lucrurile nu au stat așa, iar faptul că a ignorat avertismentul surorii sale l-a costat viața.Etichete: Amănunte |  criminalului |  drogat |  viața |  victimei
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU