26 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 26 iunie 2019

Alertă de caniculă până joi seară, la ora 20.00

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1304 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Vremea va fi deosebit de caldă în mai multe zone din țară, iar meteorologii au emis o alertă de caniculă ce durează până joi seara. De asemenea, este o săptămână de foc în toată Europa.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de caniculă în România. Potrivit meteorologilor, alerta este valabilă până joi seară, la ora 20.00. Vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic accentuat după-amiaza, când pe arii relativ extinse în zonele de câmpie și podiș indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.
Totodată, turiştii români care merg în Italia, Grecia şi Franţa sunt avertizaţi că temperaturile vor depăşi, în unele locuri, 40 de grade la umbră. În Germania, este alertă maximă, cod violet de caniculă. Iar în Grecia, una dintre cele mai atractive destinaţii turistice, există un risc ridicat de izbucnire a incendiilor de vegetaţie. Valul de căldură sahariană a ajuns şi în Germania, unde este cod violet de caniculă. Temperaturile resimţite sar de 40 de grade.Etichete: ANM  |  Buzau |  canicula
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU