03 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 03 septembrie 2018

Ai o rablă? Atenţie, vine Poliţia!

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1647 vizualizari 0 comentarii

Poliția Locală  este în plină campanie de curățare a domeniului public de mașinile abandonate sau fără stăpân, care ocupă locurile publice din oraș.

Numai luna trecută, în perioada 20-31 august, au fost identificate, în cartierele buzoiene Dorobanți I și II, un număr de 36 de mașini abandonate - se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. Polițiștii locali recomandă proprietarilor sau deţinătorilor legali de vehicule abandonate pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privința ridicării acestora, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate și depozitate într-un spațiu administrat de S.C Urbis Serv.

Proprietarii sau deținătorii legali ai rablelor uitate pe domeniul public care au fost notificați, însă nu se  conformează să-și ridice rablele/maşinile, riscă amenzi usturătoare ce port fi cuprinse între o mie și două mii de lei. De asemenea, Politia Locală anunță că acțiunile de acest gen vor continua pentru eliberarea locurilor de parcare de pe domeniul public şi privat al municipiului Buzău.
 

Etichete: Atentie |  Politia |  rabla
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU