23 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 23 septembrie 2019

Adolescenți prinși cu droguri, în Parcul Crâng

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3567 vizualizari 0 comentarii


Adolescenți prinși cu droguri, în Parcul Crâng din Buzău.        
 Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani au fost reperați de un echipaj al Poliției Locale. Oamenii legii și-au dat seama că ceva e în neregulă când adolescenții au devenit agitați la vederea lor,  încercând să părăsească zona. Nu au mai avut timp pentru că polițiștii locali i-au oprit, i-au legitimat și au trecut la efectuarea unui control corporal în urma căruia au găsit nu mai puțin de 9 pliculețe cel mai probabil cu etnobotanice.  Adolescenții le-au spus polițiștilor locali că au cumpărat etnobotanicele din București pentru consum propriu. Pliculețele au fost predate politistilor de la Anti Drog pentru continuarea cercetărilor.
”La sfarsitul saptamanii trecute, politistii locali din cadrul Directiei Politiei Locale Buzau - Serviciul Ordine si Liniste Publica, care executau serviciul  de patrulare in Parcul Crang, au depistat pe o banca trei tineri, care in momentul in care au observat patrula, au devenit agitati incercand sa paraseasca zona. Politistii locali au trecut la interceptarea si legitimarea acestora, stabilind ca acestia au varste cuprinse intre 16 si 18 ani, toti din municipiul Buzau.   La controlul corporal efectuat, politistii locali au gasit asupra tinerilor o punga din plastic, in care se aflau 9(noua) pliculete ce contineau o substanta vegetal uscata de culoare verde. Bunurile gasite au fost ridicate si predate politistilor din cadrul B.C.C.O. pentru continuarea cercetarilor.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Buzău.
 În ultimele două săptămâni, politistii locali din Buzău au găsit doi tineri inconștienți pe străzile municipiului,  care  consumaseră substante interzise.
Intr-unul dintre cazuri, un adolescent de 17 ani a fost descoperit în timp ce zăcea inert pe o bancă din parcul aflat la intersecția Bulevardului Bălcescu cu strada Spiru Haret. Polițiștii locali care executau serviciul în civil în zona parcului l-au observat pe adolescent care stătea întins pe o bancă. In  momentul în care polițiștii locali s-au apropiat au constatat că băiatul este inconștient.   Având in vedere starea adolescentului, a fost solicitat la fata locului un echipaj al SAJ, care l-a transportat  la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. In urma recoltării probelor biologice s-a stabilit că tânărul consumase alcool si substante interzise, mai exact  marihuana si amfetamine.
Înaintea acestui caz, polițiștii locali au găsit un tânăr drogat, în stare gravă, în scara unui bloc din cartierul Broșteni.
Etichete: Adolescenți |  Crâng |  droguri |  Parcul |  prinși
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU