13 [MAR 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 13 martie 2014

Adio facturilor mari la căldură!

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
2 voturi 1798 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
Adio facturilor mari la căldură!

Buzoienii îşi iau adio de la facturile mari de iarnă. Temperaturile ridicate din ultimele zile au determinat Regia Autonomă Municipală să nu mai furnizeze căldură, decât pe timpul nopţii.


După o iarnă lungă şi un început de martie capricios, primăvara pare să îşi intre în sfârşit în drepturi. Mercurul a urcat considerabil în termometre în ultimele zile. Aşa că reprezentanţii RAM au decis ca de astăzi să sisteze furnizarea căldurii în municipiu în timpul zilei. Caloriferele se vor încălzi în continuare noaptea. În funcţie de evoluţia temperaturilor, furnizarea agentului termic ar putea fi sistată şi pe timpul nopţii.

Buzoienii îşi iau adio de la facturile mari de iarnă. Temperaturile ridicate din ultimele zile au determinat Regia Autonomă Municipală să nu mai furnizeze căldură, decât pe timpul nopţii.

După o iarnă lungă şi un început de martie capricios, primăvara pare să îşi intre în sfârşit în drepturi. Mercurul a urcat considerabil în termometre în ultimele zile. Aşa că reprezentanţii RAM au decis ca de astăzi să sisteze furnizarea căldurii în municipiu în timpul zilei. În consecinţă, facturile pe care le vor achita buzoienii racordaţi la sistemul centralizat vor fi, în martie, mult mai mici comparativ cu lunile de iarnă.


“În momentul acesta furnizăm la parametri reduşi urmează ca dacă tendinţa va fi de creştere să încercăm chiar să oprim o peiroadă de timp, pe zi, instalaţiile de distribuţie. Vom furniza doar apă caldă dar asta în funcţie de temperature mediului extern”,a declarat directorul Regiei Autonome Municipale, Constantin Tacea.

 

Dacă vremea nu se încălzeşte, totuşi, reprezentanţii RAM spun că sunt pregătiţi să continue să pompeze căldură în calorifere, astfel încât buzoienii racordaţi la sistemul centralizat să nu aibă de suferit. În consecinţă, facturile pe care le vor achita buzoienii racordaţi la sistemul centralizat vor fi, în martie, mult mai mici comparativ cu lunile de iarnă.


“Facturile vor fi mai mici pentru că livrăm la parametrii reduşi, temperaturile agentului din calorifere sunt mai mici decît lunile anterioare“, a mai precizat directorul Regiei Autonome Municipale, Constantin Tacea.

 

Dacă vremea nu se încălzeşte, totuşi, reprezentanţii RAM spun că sunt pregătiţi să continue să pompeze căldură în calorifere, astfel încât buzoienii racordaţi la sistemul centralizat să nu aibă de suferit.

 

 Etichete: caldura |  calorifere |  RAM |  factura
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU