18 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 18 octombrie 2014

Accidentul înfiorător de la Cioranca naşte deja controverse. Vezi aici motivele

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1582 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

 

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa joi în accidentul rutier din apropiere de Cioranca se numea Valentin Creţu şi era un cunoscut om de afaceri din Botoşani. El avea 56 de  ani şi era patronul societăţii Terra Construcţii, firmă cu activitate în domeniul prelucrării lemnului şi al construcţiilor, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro. 


Se pare că joi seara, când a avut loc tragicul accident, Valentin Creţu se întorcea de la Bucureşti, unde ar fi fost chemat ca să dea unele explicaţii în legătură cu dosarul retrocedărilor anchetat de DNA. De asemenea se mai speculează că omul de afaceri ar fi fost însoţit de asociatul său Petru Beraru, însă ipoteza nu se poate confirma, acesta nefiind în maşină cu victima.  

Celălalt şofer implicat în accident, care conducea un BMW înmatriculat în judeţul Vrancea este un bucureştean care a scăpat cu viaţă, însă a fost rănit şi i-a fost amputat un deget.


Cercetările la faţa locului realizate de poliţişti arată că principalul factor al producerii accidentului de la Cioranca a fost conducătorul unui tractor care trăgea după el o semănătoare şi a ieşit de pe o adiacentă pe DN2 E 85. Şoferul unui BMW înmatriculat în Vrancea a încercat să-l evite dar l-a acroşat, apoi a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul Audi în care se afla Valentin Creţu, care venea dinspre Bucureşti. În urma impactului şoferul din Audi a murit pe loc iar cel al BMW-ului a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital. Etichete: Accidentul |  înfiorător |  Cioranca |  controverse |  motivele |  naşte
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU