09 [IAN 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 09 ianuarie 2020

Muncitor al unei firme de construcții, mort într-un accident la Rm.Sărat

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2901 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Accident mortal azi noapte la ieșire din Rm. Sărat spre Focșani.  Un muncitor al unei firme de construcții a pierit lovit de o autoutilitară în fața căreia a ieșit brusc. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale colegilor de serviciu ai victimei.

Accidentul a avut loc în jurul orei  3 și jumătate azi noapte. În timp ce conducea o autoutilitară pe DN2E85 din direcția Buzău către Vrancea, la ieșirea din Râmnicu Sărat către Focșani, un șofer vrâncean de 22 de ani a surprins și accidentat mortal un pieton de 39 de ani din Botoșani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
Victima  lucra la o societate de construcții si se deplasa cu colegii săi la o altă lucrare. La un  moment dat, muncitorii s-au oprit la iesire din Rm. Sărat la un han pentru a mânca ceva si a se odihni puțin.  Când au ieșit din local, bărbatul de 39 de ani nu a pornit spre mașina cu care trebuia să-și continue drumul, alături de echipa sa, ci s-a angajat în traversarea șoselei prin loc nepermis și fără să se asigure. A sărit practic în fața unei autoutilitare al cărei șofer nu a putut evita impactul. Muncitorul a murit pe loc.
Polițiștii au  întocmit dosar penal si continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.Etichete: Accident |  ieșire |  mortal |  Sărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU