BREAKING NEWS Buzau
25 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 25 noiembrie 2019

(FOTO&VIDEO) Accident la Prefectură. Polițist, implicat

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3932 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Accident spectaculos în zona Prefecturii. Un autoturism s-a răsturnat și a rămas pe cupolă după ce s-a ciocnit violent cu o mașină la volanul căreia se afla un polițist din cadrul IPJ Buzău, aflat în timpul liber, cu mașina personală. 
”Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul N. Balcescu din direcția Stadionului către Unirii, un buzoian de 36 de ani a intrat în coliziune cu un auto ce rula pe strada ce face legătura dintre Spiru Haret cu Bălcescu/către N. Titulescu si era condus de un buzoian de 40 de ani. În urma coliziunii, a doua mașină s-a răsturnat iar șoferul și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.”, a transmis IPJ Buzău. 

Șoferul de 36 de ani este un polițist aflat în timpul liber. Atât angajatul IPJ Buzău cât și șoferul de 40 de ani, a cărui mașină s-a răsturnat, susțin că au pătruns pe verde în intersecție, astfel că la acest moment polițiștii de la fața locului încearcă să identifice martori pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU